header
Solo met Band
Flexibele Bezetting
Periode
Catalogi
- Solo + Piano
Concours - Klein Repertorium Nederland
Zoeken naar 
 
Zoek specifiek
Titel Comp/Arr/Dirigent Type Bezetting Moeilijkh. Thema
     

 
 


AANBEVOLEN

    Moment for Morricone (Ennio Morricone/Johan de Meij)

Deze tijdloze filmmuziek brengt u in de sfeer van het Wilde Westen. 'Once Upon a Time in the West' geldt al decennia lang als een van de beste westernfilms. De regisseur Sergio Leone geeft een simpele, maar o zo effectieve uitwerking van het verhaal en di
    € 146,20

   
    Molenaar Edition on Youtube!

Molenaar Edition heeft nu haar eigen YouTubekanaal. Hier kunt u volledige opnames van een groeiend aantal van onze uitgaves beluisteren en bekijken.
    € 0,00

 
    So You Think You Can Dance (Various/Lorenzo Bocci)
Fame- The Time of My Life - Dancing Queen

Het zal moeilijk zijn op uw stoel te blijven zitten met deze medley van enkele van de beste nummers uit het populaire televisieprogramma So You Think You Can Dance. Deze pakkende medley bevat Fame – Michael Gore, The Time of My Life – Franike Previte en D
    € 130,00

   
    Das Tao des Dirigierens (Jan Stulen)
Ein anderer Blick auf (musikalische) Führung

De Duitse vertaling van De Tao van het Dirigeren.

Jan Stulen zeichnet in „Das Tao des Dirigierens“ seine in Jahrzehnten gesammelten Erfahrungen aus Unterricht und Praxis auf und zeigt seine Vision des Phänomens Dirigieren. Der begriff „Tao“ bede
    € 19,90

 
    Guggisberg Fantasie (Rob Goorhuis)
Fantasie über ein altes Schweizer Volkslied

De compositie Guggisberg Fantasie is gebaseerd op een bekend en geliefd Zwitsers volksliedje. Dit lied uit de 17de eeuw vertelt het treurige verhaal van twee geliefden die elkaar niet kunnen krijgen. Het meisje Verena wordt tegen haar zin uitgehuwelijkt.
    € 225,00

   
    Jungle Mania! (Dean Jones)

Met de primitieve geluiden van het regenwoud naar de kalmte van een lagune en daarna het vuur van het afsluitende deel met een galop door de wildernis, is Jungle Mania een opwindend muziekstuk met veel afwisseling. Laat de reis maar beginnen!
    € 90,00

   
    Soldaat van Oranje (Rogier van Otterloo/Koos Mark)

Soldaat van Oranje is de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. De onevenaarbare muziek door Rogier van Otterloo voor de film Soldaat van Oranje wordt ook gebruikt in de musical Soldaat van Oranje.
    € 103,96

   
    Clearvision 9 LEDs concert lights
Megakorting bij afname minimaal 25 stuks

Molenaar Edition heeft nu lessenaar verlichting van hoge kwaliteit. Deze solide 9 LEDs lamp met flexibele hals geeft een felwit kleurloos licht. Hij werkt zowel op bijgeleverde batterijen als op netstroom via een eveneens bijgeleverde transformator.
<
    € 29,95   € 21,95

 
closer
© 2015 Molenaar Edition B.V. Alle rechten voorbehoudenHelp / Contact
Molenaar Edition
HOME  |  BLADMUZIEK  |  CD's  |  BOEKEN  |  ACCESSOIRES  |  INFORMATIE  |  NIEUWSBRIEF